Bálint napi apa lánya buli

A Valentin nap itt ugye elég nagy szám. Hatalmas üzlet is. Ha egy kicsit is szimpatikus valaki akkor egy pár szívecskével, kártyával mindenképpen fejezd ezt ki. Endre kézműves foglalkozása pont 14.-re esik és azt kérte a tanár hogy vigyünk mindenkinek névre szóló kártyát. Nem is ismeri a többieket. Egy kisfiúval játszik, aki nem is az órán van csak a teremben… Kicsit tehát túl van pörgetve a dolog.

Közben  a gyülekezetünk ennek apropóján rendezett egy apa lánya táncos mulatságot vacsorával. A lányok persze szuper izgatottak voltak, Apa is szépen felöltözött. 🙂 Nagyon különleges volt. Nagy élmény nekik. Én is jól éreztem magam Endivel addig. Igazán nagyon kedves volt.

Délután ment egy kis találgatás (Kamilla szereti ezeket feszegetni) vajon anya kivel menne erre a mulatságra. Hát ugye van a szolnoki Tata, akit igyekszünk minden évben meglátogatni és Viola szerint az állam pont olyan mint neki, szóval a vér szerinti apám. De hát a kedves évi egyszeri mosolygáson túl nincs igazán kapcsolat köztünk és soha nem is volt.
És ott van Édesanyám férje Vili papa, aki szintén nem volt az életem része, amikor felcseperedtem. Bár része volt a nagy képnek, de nem úgy mint az én apám. Az évek alatt talán szorosabb lett a kapcsolatunk, de egy ilyen buliba azt hiszem vele sem mennék el.

Hamar lefektettem Endit és vártam a lányokat akik még sokáig buliztak ez alatt halk dicsőítő dalokkal próbáltam egész közel kerülni az én Mennyei Apukám szívéhez.

Ő biztosan eljött volna velem, egész sorosan magához ölelt volna, hogy tudjam mindig számíthatok Rá, sose hagy magamra, sose hagy cserben, sose fog áthidalhatatlan távolságra lenni tőlem.

 

 

 

 

Bálint napi apa lánya buli” bejegyzéshez 4 hozzászólás

Hozzászólás