KataMama elindul 3 gyerkőccel meg a Férjjel világotlátni

Tavaszváróban

Hát már kicsit nehezen viseljük az időjárás zordságát. Még mindig van a kertben olyan hó folt, ami nem olvadt el, de azért már az utcák szépen letisztultak. Nem volt latyak. Semmi. Szerintem nagyon jó a csatornarendszer és mivel elég sok zöld felület van, így az utak nem voltak latyakosak. Amikor a hatalmas hókupacokat néztük azt gondoltuk, hogy itt is úgy lesz, mint otthon. Ó, a régi szép csömöri latyak… 😀 A csömöri házunk előtt minden víz megállt és olyan sárban kellett ki-be járnunk télen nyáron, hogy az felháborító volt. Szóval itt semmi latyak. Állítólag néha szokott áradás lenni, majd meglátjuk. Most már 2 napja folyamatosan szemerkél vagy esik. Ez kicsit elkeserítő. A gyerekek már alig várják, hogy minél többet a szabadban legyenek.

P1120591 P1120593 P1120594

Katimama már 1,5 hónapja itt van velünk. Az ő biztatására és jó példájára a lányok is futnak vele 1-2 kört a háztömb körül. Viola nagyon lelkes és meglepően kitartó. 🙂 Kamillát nehéz motiválni. Ha ő akar valamit, akkor annak elég jól hangot is ad, de ha nem, akkor nehéz abból az állapotából kibillenteni. A biztatás egyébként szárnyakat ad neki. Endre futna, ha engednénk, én szoktam néha sétálni vele, amíg a többiek futnak, mert hát az ő tempója az más, de mozogni nagyon szeret.

2 hete voltunk egy Szt. Patrick napi felvonuláson. Előtte a Zsófiéknál volt egy kis elő ebéd. Igaziból magyarul talán villásreggelinek hívjuk ezt, de itt van egy tipikusan se nem reggeli se nem ebéd: branch. Aztán kivonultunk az utca szélére. Ez olyan tipikusan amerikai felvonulás volt. Dudás felvonulás, hatalmas kocsik, táncoló lányok. Egyetlen hiba ott is a hideg széllel volt.

DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA  DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERADIGITAL CAMERA

Most, hogy van egy beépített bébiszitterünk, néha mi is elmegyünk Árpival randizgatni. Jól esik csak sétálni, de már kétszer voltunk moziban is. Egyik  hétvégén elvittem Katimamát egy kis városnézésre az egyik közeli kisvárosba. Az a helyzet, hogy Livingstonban az tetszik, hogy nagyon nagy terek vannak, nagyon sok a zöld. A házak elég lazán vannak egymás mellett, meg nyugisnak is tűnik. Ezzel szemben nincs igazán központi része, ahol több étterem lenne, és jókat lehetne sétálgatni. Millburn is nagyon szép, van sok kertvárosi része, plusz egy nagyon hangulatos a központja is. Ide látogattunk el. Ha jó lesz az idő a gyerekeket is mindenképpen szeretnénk elvinni.

DIGITAL CAMERADIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA

A gyerektársaság a szokásos, néha Elizabeth a szomszéd kislány átjön, ha lehet, akkor kint játszanak együtt. A Zsófi gyerekeivel meg már kezdenek egész jól összebarátkozni. Igaziból Kamilla a szűk keresztmetszet, de mostanában már ő is bekapcsolódik a közös játékokba. A legutóbbi gyerek esküvő képei:

P1120616 P1120621 P1120646

A héten még sokat szépítkeztünk. Kamillát elvittem a fodrászhoz, aztán Endikét itthon megnyírtam, majd Viola kozmetikát nyitott. Katimama cenzúrázta a házi arcpakolásról készült képet, de a hajpakolásról, azért felteszek egyet. 🙂 Endrének nagyon tetszett, és így rögtön neki is lett ezüst színű sisakja.

P1120650

Közben én meg még akit rá tudok beszélni 🙂 próbálunk cukormentesen, most már glutén mentesen étkezni, kombucha teát inni, diólevél teában fürödni. Tudunk ám mi élni! 😀

Umbrella Lady

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Címkefelhő