KataMama elindul 3 gyerkőccel meg a Férjjel világotlátni

Akadálypálya

Ezen a hatalmas kalandtúrán szinte biztosra vehető, hogy nem lesz fehér szőnyeg leterítve, hogy merre menjünk. Sőt sokszor kanyargós utak lesznek, néha sötét erdők, vagy völgyek és sok sok akadály, amit ügyesen meg kell ugrani.

Ölünkbe pottyant a zöld kártya és ezzel a lehetőség, hogy szabadon éljünk az Amerikai Egyesült Államokban. A vízum ugyan anyagi befektetés volt, de mivel rendes kis család vagyunk szinte biztos volt, hogy megkapjuk. A munka kicsi izgalommal járt, de úgy indultunk el, hogy tudtuk, hogy Árpinak biztos és jó állása lesz New Yorkban. A lakás már nagyobb akadálynak tűnt. Az Internet ebben az esetben hatalmas segítséget jelentett, mert előre kitatáltuk a környéket és találtunk egy kedves ingatlan ügynököt, akivel sokat leveleztünk, majd itt a helyszínen is sokat segített. Nagyon kedves kínai tulajdonosok egy szépen rendben tartott házat adtak át nekünk. Ma  megérkeztek az edényeink ruháink, bútorok és a JÁTÉKOK!

Most az előttem álló napok legnagyobb akadálya az, hogy a mindig éhes gyermekeimmel 🙂 egy házban hogyan takarítsak ki mindent, hogyan találjak helyet az összes apróságnak. Attól tartok, hogy totális káoszban leszünk egy darabig… na de hajrá, a visszaszámlálás elkezdődött. Vigyázz, kész, RAJT!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Címkefelhő

%d blogger ezt szereti: