KataMama elindul 3 gyerkőccel meg a Férjjel világotlátni

New Jersey neve: Garden State vagyis a Kertek Állama. Viola első szava az volt, amikor reggel kinézett az utcai ablakon, hogy -Anya ez gyönyörű, olyan mint Vajta! Valóban olyan hatalmas fák vannak és olyan szép gyep mindenhol, hogy az szemet gyönyörködtető. Minden kertet ápolnak és ritka az hogy kerítéssel elzárnák. Hatalmas előkertek vannak.

Szóval, reggel kikukucskáltunk az ablakon és nagyon teszett a hátsó kertünk, az előkertünk, az utca és minden. 🙂 Nagy lekesedéssel számolgatjuk a mókusokat a kertben vagy az utcán. Délelőtt megérkezett néhány doboz, amit a költöztetők hoztak, de a nagy szállítmány majd csak kedden érkezik, a bútorokkal meg az edényekkel.

Délután alkalmunk volt tovább nézelődni a környéken. Az első fele igen élvezetes volt. Az volt a tervünk, hogy kihasználva apa helyismeretét és izomerejét 🙂 elsétálunk a legközelebi zöldségboltba.

Ahogy az egyik kis zsákutcában sétáltunk az egyik ház kertjében egy őz családot láttunk. 6 őzikét számoltunk meg.  Sajnos kiderült, hogy ez az utcáska nem visz minet oda, ahova indultunk és ahogy innen kiértünk már nem volt járda. Babakocsival így elég nehézkesen tudtunk előre haladni.

Kép

Ezt képet nem én készítettem, de itt kellett bemenni a zöldségeshez. Az a szépen kialakított járda senkit meg ne tévesszen, kb 50 méter aztán vége. Szóval megnéztük a sok sok különleges zöldséget és gyümölcsöt, vettünk 1-2 ismerős dolgot. 🙂 Aztán igyekeztünk haza, levonva a tanulságot, hogy ide bizony csak kocsival lehet eljönni.

Ezen az estén még jobban aludtunk. 🙂

Hozzászólások: "Első nap Livingston-ban" (1)

  1. Kitti Goodman szerint:

    Talatam egy Costco-t nagyon kozzel hozzad.
    https://maps.google.com/maps?expflags=enable_star_based_justifications:true&ie=UTF8&cid=4742219824074684372&q=Costco&iwloc=A&gl=US&hl=en
    gyalog 1 ora mert 3 miles az ut, de autoval nagyon kozel van. Hetkozben nyitva vannak 8:30-ig.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Címkefelhő

%d blogger ezt szereti: